salarisadministratie

 

Online salarisadministratie: altijd inzicht

Wanneer jouw bedrijf zich gaat uitbreiden en je neemt personeel in loondienst, krijgt jouw onderneming er een nieuwe dimensie bij: personeelszaken. Naast het aansturen, bijsturen en motiveren van personeel is het ook van belang om een goede personeelsadministratie op te zetten. Wij kunnen je volledige personeelsadministratie uit handen nemen en met ons online salarisplatform hebben zowel jij als jouw personeel altijd en overal inzicht.

Hierdoor kun jij je richten op zaken die echt belangrijk zijn, zoals het managen van het personeel en alles eruit halen wat erin zit.

Wij maken gebruik van Nmbrs®, een gebruiksvriendelijk en online salarisprogramma met alle benodigde tools om jouw salarisadministratie eenvoudig en efficiënt te verwerken.

Bij ons heb je realtime toegang en inzicht in de HR- en salarisgegevens. Je ziet dezelfde gegevens als jouw salarisadministrateur. Dankzij de overzichtelijke rapportages en overzichten ben je altijd op de hoogte en kunnen wij meekijken om je nog beter van dienst te kunnen zijn.

Door onze vaste prijs per loonstrook weet je precies waar je aan toe bent. En heb je reguliere werkgerelateerde vragen, dan kun je die stellen zonder dat daarvoor nog extra kosten in rekening worden gebracht, dit hoort er gewoon bij!

Functionaliteiten van Nmbrs®

Managerlogin

Je hebt toegang tot de gegevens van jouw medewerkers met managerlogin van Nmbrs®. Hiermee kun je personeelsgegevens inzien en wijzigen, mutaties goedkeuren, het verzuim begeleiden en diverse HR rapporten genereren.

Digitaal dossier

Via Nmbrs® heb je de mogelijkheid om een compleet digitaal personeelsdossier op te bouwen, waarbij je ook bepaalde documenten zichtbaar kan maken voor je medewerkers.

Medewerkerlogin

Met Nmbrs® hebben jouw medewerkers overal en altijd inzicht via hun pc, tablet of smartphone in hun persoonlijke gegevens, loonstroken en verlof.

 

 

 

 

 

Verzuimregistratie

Het verzuim kun je eenvoudig en efficiënt registreren en begeleiden, waardoor jouw werknemers weer sneller aan de slag kunnen en waardoor wordt voldaan aan de Wet Verbetering Poortwachter.

Verlofregistratie

Met Nmbrs® kan het verlof eenvoudig en online aangevraagd en geregistreerd worden. Het verlofsaldo wordt hierbij automatisch berekend.

HR Signalen

Je ontvangt dagelijks de belangrijke signalen van belangrijke gebeurtenissen zoals einde proeftijden, contracten, verzuim, verlof, jubilea en verjaardagen.

 

Meer informatie? Bel ons, stuur een email of laat een bericht achter. Wij helpen je graag verder.