online boekhoudplatform

joeX werkt met het innovatief online boekhoudpakket van Yuki. Het pakket is echter veel meer dan alleen een boekhoudpakket.

Het enige wat je nodig hebt om je gegevens aan te leveren is een scanner, een mobiele telefoon, e-mail of Dropbox. Ook is het mogelijk om bestanden vanuit Google Drive te uploaden in Yuki. Na het verwerken van jouw aangeleverde documenten krijg je standaard de beschikking over de yuki app en een volledig online boekhoudpakket met onder andere een compleet digitaal archief, mogelijkheid om online facturen aan te maken en te versturen en een financieel dashboard.

 

Digitaal archief

Alle door joeX verwerkte documenten gaan direct het goed beveiligde digitale archief in en worden opgeslagen in overzichtelijke ordners. Elke ordner is weer ingedeeld in tabbladen met de verschillende soorten documenten, zoals facturen, bonnen, offertes en contracten. Je hoeft nooit meer te zoeken naar documenten. Alles staat centraal in het gedeelde digitale archief. De bovenste plank is voor de boekhouding en de onderste planken kun je gebruiken voor het gehele archief van jouw bedrijf.

 

Boekhouding op zak met de Yuki app

Om Yuki nog toegankelijker te maken is er een app ontwikkeld. Even een bepaalde factuur raadplegen of een polis opzoeken? Dat kan eenvoudig vanaf je telefoon of tablet. Het hele digitale archief is te benaderen via ordners. Vraag adressen op, bekijk je bedrijfsresultaten en maak foto´s van bonnetjes en stuur ze direct door. 

Actueel inzicht via financieel dashboard

Met je eigen persoonlijk financieel dashboard ben je volledig in control over jouw financiële administratie! Altijd inzicht in de stand van zaken. Nooit meer wachten op actuele cijfers. Hier heb je inzicht in de omzet, bedrijfsresultaten, bedrijfslasten, debiteuren, crediteuren, kengetallen en je banksaldo. Alle grafieken zijn interactief en als je erop klikt kom je terecht bij het originele brondocument.

 

 

Online facturen aanmaken en versturen

In Yuki kun je ook verkoopfacturen aanmaken. Na versturen zijn deze direct in de boekhouding verwerkt. Wanneer je regelmatig dezelfde verkoopfactuur naar een klant stuurt, kun je de optie ‘herhaalde facturen’ gebruiken. Wanneer het weer tijd is voor een nieuwe factuur, wordt deze automatisch klaar gezet.  Je kunt alle facturen aanmaken in je eigen huisstijl. 

Bankkoppeling

Heb je een bankrekening bij de ABN AMRO, ING, Knab of de Rabobank? Dan kunnen je mutaties elke dag automatisch door de bank bij Yuki afgeleverd worden. Het resultaat is een boekhouding die up to date is en zowel operationele als management informatie biedt. Zit je bij een andere bank? Geen probleem. Download je bankmutaties en vervolgens importeren wij deze in Yuki. De bankkoppeling is geschikt voor (bijna) alle Nederlandse banken.

Online portal met CRM

Naast bovenstaande functies krijg je ook de beschikking over een handige CRM functionaliteit met adresboek met extra informatie over gegevens uit je administratie en archief. Sla alle facturen, contracten, e-mails, offertes en overige correspondentie op onder de betreffende relatie. Je kunt met 1 druk op de knop alle correspondentie terugvinden. Ook heb je snel inzichtelijk wat het betaalgedrag is van jouw relaties.

Aanvullende software modules en services voor meer functionaliteit

Het is mogelijk de Yuki software uit te breiden met additionele software functionaliteiten, zoals bijvoorbeeld urenregistratie en projectenadministratie.

Alle modules kun je eenmalig een maand uitproberen. Bevalt het je niet dan zetten we de module gewoon weer uit.

 

Ben je net zo enthousiast als wij over dit innovatieve boekhoudplatform? Neem dan direct contact met ons op en we bespreken hoe jouw onderneming hiervan kan profiteren!